Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

День Збройних сил України

6 грудня – День Збройних сил України – одне з найважливіших свят цього року, адже ЗСУ зараз є нашою опорою.

Українська армія – сила і гордість нашої Батьківщини. Українські військові довели, що вони найвідважніші, найдосвідченіші, найпрофесійніші воїни у світі.

Педагогічний колектив та учні училища вітають захисниць та захисників України з професійним святом! Дякуємо вам за захист України!

Бажаємо кожному захиснику і захисниці повернутися додому цілими і неушкодженими, і принести з собою перемогу! Нехай Господь вас оберігає!

Україна пишається своїм військом.

Слава Збройним Силам України! Слава Україні!

У всіх навчальних групах були проведені класні години до Дня Збройних сил України. Під час заходів учні ділилися цікавими фактами про героїчну армію України. Наприклад, 6 грудня – це професійне свято, яке об’єднує всіх військових, які перебувають у лавах Збройних сил України, адже у складі української армії є п’ять підрозділів; сьогодні ЗСУ довіряють 90% українців; після повномасштабного вторгнення у 2022 році кількість жінок, що працює в військових структурах, сягнула 50 тисяч; в 2022-му, після початку повномасштабного вторгнення та з урахуванням мобілізації, у лавах Збройних сил приблизно 700 тисяч осіб тощо. Також учні училища взяли участь у Флешмобі «Дякуємо Героям ЗСУ!»

 

 

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped