Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

День відкритих дверей

Правильний вибір майбутньої професії – важливий крок у житті, найголовніший чинник того, як складеться подальше життя молодої людини.

12 квітня 2023 року у ДПТНЗ ХВПУСП було проведено День відкритих дверей в онлайн-форматі. Гостями заходу  стали учні загальноосвітніх закладів міста і області та їхні батьки.

Захід провели з метою забезпечення умов для життєвого і професійного самовизначення старшокласників, формування готовності до свідомого вибору та оволодіння майбутньою професією. Під час заходу майбутні вступники були  ознайомлені із життям освітнього закладу, напрямами підготовки та професіями, матеріальною базою, умовами навчання тощо.

Участь у заході взяли директор училища Лариса Матвійчук, заступник директора з навчально-виробничої роботи Надія Смоліна, заступник директора з навчально-виховної роботи Олена Щербакова. Професії представляли провідні викладачі професійно-теоретичної підготовки: Вікторія Пірог, Наталія Долженко, Світлана Хмеленко, Тетяна Апалькова. Педагоги підготували презентації, відеоматеріал з кожної професії. наприкінці зустрічі адміністрація училища дала відповіді на всі питання, які виникли у гостей Дня відкритих дверей

Мрієш бути успішним?

Професії сфери послуг — твій крок до власного бізнесу!

Коментарі закриті.

f3
f3
f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped