Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Відкритий урок матеріалознавства викладача Полякової Лариси Олександрівни

17 лютого 2022 року досвідченим викладачем Поляковою Ларисою Олександрівною був проведений відкритий урок з предмета «Матеріалознавства» в групі другого курсу 4-20 «Перукар (перукар-модельєр). Манікюрник. Педикюрник» за темою «Засоби для стайлінгу».

Стайлінг волосся – це їхнє укладання за допомогою засобів для фіксації, які дають можливість зберегти зачіску в потрібному стані деякий час. В арсеналі сучасного перукаря-професіонала обов’язково повинні бути різноманітні стайлінгові засоби для волосся, оскільки вони дозволяють втілити в життя абсолютно різні ідеї:  муси надають волоссю об’єму, спреї, воски та помади фіксують окремі пасма, гелі та блиски надають святкового ефекту та гламурного вигляду, текстурайзер або «тянучка» надають волоссю форми, лак використовують для завершального етапу. Також існують засоби для випрямлення, термозахисту волосся, надання волоссю «мокрого» ефекту, спеціальною пудрою навіть можна замаскувати облисіння.

Лариса Олександрівна під час уроку використала цікаві відеозаписи, теоретичний матеріал був продубльований в Google Classroom. За допомогою вказаного застосунку учні будуть виконувати і домашнє завдання.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped