Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Відкритий урок виробничого навчання з професії «Візажист» майстра Сіроштан Аліни Владиславівни

31 березня 2023 року в Харківському вищому професійному училищі сфери послуг молодим майстром виробничого навчання з професії «Візажист» Сіроштан Аліною Владиславівною був проведений відкритий урок виробничого навчання в групі 2-20 інтегрованої професії «Перукар. Візажист» в онлайн форматі, який, окрім співробітників училища, відвідала методист НМЦ ПТО у Харківській області Назарова Тетяна Станіславівна. Тема уроку ­– «Виконання макіяжу Фейс-арт» ­– є частиною навчального модуля «Освоєння операцій основних технік макіяжу», що завершує навчання професії «Візажист».

Незважаючи на онлайн формат, урок мав чітку структуру та усі необхідні для якісного навчального процесу елементи: вступний інструктаж з показом майстром прийомів виконання роботи, нагадування про правила безпеки праці та організації робочого місця, закріплення матеріалу вступного інструктажу, самостійну роботу учнів з використанням інструкційно-технологічної картки, картки попередження та усунення типових помилок, відеозапису виконання роботи та допомогою майстра, заключний інструктаж з розглядом погрішностей і порадами щодо їх виправлення та попередження. Якісні дидактичні матеріали уроку доступні для учнів у Google Класі, так що тему можна опрацювати навіть самостійно. Роботи учнів оцінюються Аліною Владиславівною за фото- і відеозвітами.

Присутні на уроці колеги відмітили якісну підготовку майстра і учнів. Методистом НМЦ ПТО Тетяною Станіславівною було надано рекомендації щодо покращення проведення уроків професійно-практичної підготовки.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped