Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Відкритий урок виробничого навчання з професії «Педикюрник» майстра Тверитинової Людмили Олександрівни

10 квітня 2023 року майстер в/н Харківського вищого професійного училища сфери послуг Тверитинова Людмила Олександрівна провела відкритий урок виробничого навчання з професії «Педикюрник». Урок було проведено в групі третього курсу 4-20. Оволодіння професією «Педикюрник» – завершальний етап навчання інтегрованій професії «Перукар. Манікюрник. Педикюрник» – однієї з найбільш затребуваних серед наших абітурієнтів.

Тема уроку «Виконання класичного педикюру» є базовою для професії, від її засвоєння залежить успішне опанування таких сучасних видів педикюру, як апаратний, європейський (сухий і мокрий), SPA-педикюр.

Незважаючи на те, що урок був проведений в онлайн-форматі, він містив усі елементи, необхідні для якісного засвоєння матеріалу учнями. Завдання і дидактичні матеріали розміщені в Google Класі і доступні для учнів у будь-який час. Вони розроблені таким чином, що можуть використовуватись для самостійного опрацювання теми.

Для актуалізації знань учнів Людмила Олександрівна використала вправу «Кросворд «Педикюр», створену за допомогою сервісу Wordwall. Для закріплення нового матеріалу – вправу «Класичний педикюр – послідовність виконання» (сервіс LearningApps). Прийоми виконання роботи демонструвалися майстром особисто під час зустрічі в Google Meet, а також містяться у прикріпленому до завдання відео. Таким же чином представлена і організація робочого місця. Також учням для опрацювання була надана інструкційно-технологічна картка «Виконання класичного педикюру» і картка попередження і виправлення можливих дефектів.

Звичайно, дуже важливі контроль і підтримка з боку майстра. Отже під час поточного інструктажу учні мали можливість звернутись до майстра по допомогу як в Google Meet, так і в Телеграм.

Під час заключного інструктажу Людмила Олександрівна відмітила і продемонструвала кращі роботи учнів за урок, а також розглянула помилки і недоліки під час виконання роботи.

Для закріплення набутих вмінь як домашнє завдання учні мають не тільки виконати класичний педикюр повторно з урахуванням зауважень майстра, а й зробити фото/відео звіт виконання своєї роботи.

Присутня на уроці методист НМЦ ПТО у Харківській області Ірини Володимирівна Дуброва відмітила високий рівень підготовки і проведення заняття.

Коментарі закриті.

f3
f3
f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped