Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Відкритий урок викладача-методиста Хмеленко Світлани з перукарської справи

03 жовтня 2022 року викладачем-методистом Хмеленко Світланою Федорівною був проведений відкритий урок з предмету «Перукарська справа» в групі першого курсу 4-22 «Перукар (перукар-модельєр). Манікюрник. Педикюрник» за темою «Форма стрижки».

В даний час заняття в училищі проходять в дистанційній формі. Для проведення занять створені класи за допомогою вебсервісу Google Classroom з окремих предметів, з Перукарської справи включно. Відео зустріч організовано з використанням інструмента Google Meet.

Для проведення уроку була обрана класична модель з використанням сучасних засобів контролю, закріплення та викладання навчального матеріалу.

Під час заняття, на етапі закріплення знань, учні працювали в малих групах під контролем викладача. Цей прийом було організовано за допомогою розширення Breakout Rooms. Здобувачі освіти проходили вікторину, створену на платформі Quiz Whizzer. В кінці уроку знання і вміння учнів були оцінені індивідуально за допомогою тестування.

Світлана Федорівна завжди використовує на своїх уроках різноманітні сучасні форми і засоби навчання, завдяки яким учні якісніше і легше запам’ятовують навчальний матеріал та вчаться його аналізувати. Присутні на відкритому уроці представники адміністрації училища та педагоги відмітили, що урок пройшов цікаво, на високому педагогічному та методичному рівні.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped