Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Всеукраїнський тиждень професійної освіти в ХВПУСП. Хакатон «Формування компетентностей здобувачів освіти ЗП(ПТ)О для навчання протягом життя»

З 22 до 26 травня 2023 року триватиме Всеукраїнський тиждень професійної освіти (докладніше про нього можна дізнатися на сайті Міністерства освіти і науки України). Він відбудеться в межах Європейського року навичок. Головна ідея – допомогти людям здобути знання і навички, яких потребує сучасний ринок праці, а бізнесу – подолати проблему дефіциту фахівців.

В рамках Всеукраїнського тижня професійної освіти в Харківському вищому професійному училищі сфери послуг також будуть проведені різноманітні цікаві заходи, з планом яких можна ознайомитись за цим покликанням.

Так, сьогодні, 22.05.2023 був проведений хакатон «Формування компетентностей здобувачів освіти ЗП(ПТ)О для навчання протягом життя» за допомогою сервісу відеоконференцій Zoom.

На офіційних сторінках училища в соціальних мережах «Фейсбук» та «Інстаграм» була презентована професія «Перукар (перукар-модельєр)» – найбільш затребувана і розповсюджена в б’юті індустрії.

 

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped