Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Виховна робота в училищі

З метою формування в учня цілісної особистості, усебічно розвиненої, здатної до критичного мислення; патріота з активною позицією, який діє згідно з морально-етичними принципами і здатний приймати відповідальні рішення; новатора, здатного змінювати навколишній світ, розвивати економіку, конкурувати на ринку праці, вчитися впродовж життя в училищі організована та проводиться виховна робота.

Важлива роль у вихованні учнів, розширенні й поглибленні їхніх знань, розвиткові творчих здібностей належить спеціально організованій виховній роботі у поза навчальний час.

Найпростішою організаційною і в той же час найбільш поширеною формою виховної діяльності, а відтак – освітнього процесу в цілому є класна виховна година. В училищі виховні години заплановані та проводяться один раз на тиждень. Також, заплановані та проводяться бесіди. Під час підготовки до проведення виховних годин керівники групи заохочують учнів груп та вирішуються задачі щодо створення умов для розвитку особистості здобувача освіти, прояву його індивідуальності; збагачення свідомості здобувача освіти знаннями про природу, суспільство, людину; формування емоційно-чуттєвої сфери та ціннісних ставлень особистості дитини; засвоєння здобувачами освіти знань, умінь і навичок пізнавальної і практико-створювальної діяльності; формування класного колективу як сприятливого середовища для розвитку та життєдіяльності здобувачів освіти.

Так, протягом двох тижнів класними керівниками з учнями обговорювались наступні теми:

  • «30 років Незалежності України»;
  • «Порядності та честі треба вчитися»;
  • «Єдині вимоги до здобувачів освіти. Правила поведінки в ДПТНЗ «ХВПУСП».

Були проведені бесіди на теми: «Твори добро на радість людям», «Жити за законами держави», «Доля родини в долі України».

Учні брали активну участь у підготовці та проведені заходів.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped