Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

«Серце до серця» – до Дня Святого Валентина

14 лютого – незвичайне і веселе старовинне свято День Святого Валентина. В Європі його святкують вже понад 120 років. День Святого Валентина вважають святом усіх закоханих. Це свято любові, миру, доброти, чесності, сміху, веселощів.

Це свято прийшло до нас досить недавно та дуже гармонійно вписалося в наш сучасний календар свят, бо кохання – це одне з найважливіших почуттів у нашому житті. Недарма його відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими.

Важко встановити, коли на землі з’явилося кохання. Воно існує стільки ж часу, скільки існують люди. Ніхто не в змозі пояснити, що ж це таке. Це велика загадка життя. Люди кохали один одного завжди.

Ось і сьогодні, не зважаючи на непрості обставини, наше училище  вітає всіх зі святом кохання. І на честь цього свята, ми пропонуємо здобувачам освіти в кабінеті практичного психолога, який працює на єдиній електронній освітній платформі GooglКласс, відповісти на такі питання: Так що ж таке кохання? Яке воно, як відрізнити його від усіляких «копій» і «підробок»?

Запрошуємо всіх охочих приєднатися до нашого спілкування про кохання за посиланням https://psyfactor.org/tests/intro2.php?dir=love
Кохання – це найвищий плід на дереві людських почуттів. Про людські душі Платон писав, що Бог розкидав їх половинки по всьому світу, і ці половинки шукають одна одну під чарівну мелодію, а тоді, коли роз’єднанні половинки зустрічаються, навіть мелодія замовкає.

Як сила тяжіння зближує планети, так і любов з’єднує людей, незважаючи на різні характери, смаки та інтереси.

 

Коментарі закриті.

f3
f3
f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped