Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Продовжуємо подорож у світ прекрасного…

Ще одна група приєдналась до світу прекрасного. Цікаво було проведено заняття-екскурсія гуртка декоративно-прикладного мистецтва в Художньому музеї м. Харкова.

Керівник гуртка Кохан Ганна, класний керівник групи 4-19 Апалькова Тетяна разом з учнями групи та членами гуртка відвідали виставку «Мистецтво 16-19 століття» у Харківському художньому музеї і побували в Харківському будинку художників, де ознайомились з:

  • виставкою живопису, графіки та скульптури творчої групи «Синергія-Арт»;
  • виставкою графіки та живопису «Мій шлях» О. Будника;
  • виставкою живопису «Мистецтво-життя» В. Олемпіюк-Віннікової;
  • виставкою студії малюнка і авторської майстерності «NU пластика».

Під час екскурсії учні знайомились з мистецтвом 16-19 століття, занурювались у чудовий світ арт-синергії. Учні та керівники були в захваті від побаченого. Після огляду виставок діти ще довго не розходились, обмінювались думками та планували наступну подорож у світ прекрасного.

 

Відгуки дівчат:

Єва Балакова: При відвідуванні художнього музею мене переповнювали емоції, картини просто чудові, і я не очікувала, що мені так сподобається. Дуже вразила інформація про картини від керівника гуртка Кохан Ганни. Дізнаючись щось про картину, просто йшли мурахи. Я навіть не помітила як минав час, всі 45 хвилин екскурсії. Для мене пройшло все максимум хвилин за 10. Не було бажання уходити, світ прекрасного чарував та манив до себе. Я дуже задоволена, що пішла до музею, побачила і дізналася про щось нове.

Ємельяненко Єлизавета: Мені дуже сподобалася екскурсія до художнього музею! Набуваючи творчої професії, важливо насолоджуватися різним мистецтвом. Картини, скульптури та просто атмосфера музею захоплює і манить дивитися та відчувати емоції, які передають творці! ДЯКУЮ керівникові групи, Тетяні Юріївні за ідею, яка втілилася, та окреме спасибі Ганні Кохан, керівнику гуртка, яка приділила час після екскурсії та вразила додатковими розповідями про картини.

Коментарі закриті.

f3
f3
f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped