Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Привітання директора училища Матвійчук Лариси з нагоди Дня пам’яті та примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Шановні педагоги, учні, батьки!

8 та 9 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення, День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Ця перемога дісталася нечувано дорогою ціною – ціною життя мільйонів людей. В боротьбі із нацизмом у Другій Світовій Війні загинув кожний 5-й українець.

Наше покоління вдячне за можливість жити у мирі і злагоді.

Колектив училища та учні щиро вшановують своїх визволителів, які відважно й самовіддано боролися з фашизмом та героїчно відстояли наше невід’ємне право жити вільно на рідній землі. Ми по-справжньому пишаємось народами усіх країн, які, незважаючи на різні політичні та релігійні погляди, об’єдналися і знищили фашизм у Європі.

На-жаль, цю знаменну дату, 78 річницю Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, наша держава зустрічає зі зброєю в руках. Продовжується боротьба українського народу за свободу, незалежність та суверенітет України. Ми господарі на своїй землі, правда за нами – тож ми знову здобудемо перемогу в ім’я європейського майбутнього рідної Батьківщини.

Подвиг воїнів Перемоги гідно продовжують українські солдати, захищаючи Україну ціною власного життя. Вони стали гідними спадкоємцями слави воїнів-визволителів.

Захисники та захисниці! Ви – приклад служіння народу, приклад патріотизму та вірності.

Колектив ДПТНЗ ХВПУСП бажає ветеранам, захисникам та захисницям України міцного здоров’я, добробуту, терпіння, мирного неба над головою! Висловлює щиру подяку усім воїнам, які сьогодні боронять рідну землю, за звитягу, мужність і самопожертву.

Ми схиляємо голови перед пам’яттю героїв, які віддали та віддають своє життя за Україну. Ми завжди пам’ятатимемо їх подвиг!

СЛАВА УКРАЇНІ !

З повагою,

директор Лариса МАТВІЙЧУК

Коментарі закриті.

f3
f3
f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped