Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Практичне корекційне заняття для здобувачів освіти «Самооцінка і здоров’я людини»

За визначенням ВООЗ «Здоров’я – це стан повного фізичного, психологічного і соціального благополуччя». Психічне здоров’я лежать в таких сферах, як: ставлення до себе, ставлення до інших, ставлення до потреб життя. Професійне становлення особистості людини та пошук свого місця серед людей лежить через пізнання себе самого та, значною мірі, залежить від того, як людина сама себе оцінює.

Щоб з’ясувати це, на єдиній електронній освітній платформі Google Класрум у віртуальному кабінеті практичного психолога здобувачам освіти було запропоновано тест на визначення власної самооцінки. Також, виходячи з результатів тестування та враховуючи те, що адекватна самооцінка сприяє здоровій і безпечній поведінці, ми запропонували учням корекційне заняття.

Метою корекційного заняття стали:

  • діагностика власної самооцінки;
  • усвідомлення учнями того, як формується самооцінка;
  • усвідомлення учнями недоліків завищеної і заниженої самооцінки та переваг здорової адекватної самооцінки.

Відомо, що основними показниками професійного становлення особистості здобувачів освіти є значущі якості характеру, які відповідають тій чи іншій професії, професійній мотивації, адекватності самооцінки. Тому ми вважаємо, що корекція та вміння тримати адекватну самооцінку поступово призводить до професіоналізму як процесу розвитку особистості, результатом чого стає професійна майстерність та компетентність особистості.

Коментарі закриті.

f3
f3
f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped