Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Комплексні кваліфікаційні завдання професійно-теоретичної підготовки в групі з професії «Оператор поштового зв’язку»

7 лютого 2023 року в Державному професійно-технічному навчальному закладі «Харківське вище професійне училище сфери послуг» розпочала роботу експертна комісія з атестації ЗП(ПТ)О на чолі з головою Аллою ЗУЄНКО, провідним спеціалістом відділу науки, вищої та професійної освіти управління науки.

Здобувачі професійної (професійно-технічної) освіти училища в присутності атестаційної комісії виконують комплексні кваліфікаційні завдання (ККЗ) професійно-теоретичної підготовки з професії «Оператор поштового зв’язку» в онлайн-режимі на платформі Google Meet. Завдання містять питання з таких дисциплін як “Поштовий зв’язок”, “Обладнання відділень поштового зв’язку”, “Адміністративна географія”, “Українське ділове мовлення”.

ККЗ були розроблені педагогічними працівниками училища, пройшли експертну оцінку НМЦ ПТО у Харківській області, роботодавцями та членами експертної комісії, за результатами якої отримали відповідні рецензії. Пакет завдань було заздалегідь завантажено в Google Classroom, доступ до якого здобувачі освіти отримали безпосередньо в день виконання.

Коментарі закриті.

f3
f3
f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped