Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Тиждень безпеки дорожнього руху «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану»

У період із 15 до 21 травня 2023 року в Україні реалізовуватиметься щорічний захід – Тиждень безпеки дорожнього руху «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану».

З метою профілактики дорожньо-транспортного травматизму за участю підлітків та усвідомлення ними необхідності вироблення навиків дотримання правил поведінки на дорозі, за рекомендаціями Міністерства освіти  і науки України  в нашому закладі, ДПТНЗ ХВПУСП, проведені заходи, що спрямовані на запобігання підліткового дорожньо-транспортного травматизму.

З метою залучення підлітків до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міста, заміських дорогах, у транспорті, попередження дитячого травматизму, Державним професійним технічним  навчальним закладом Харківським вищім професійним училищем сфери послуг пропонує такі заходи:

1. Ознайомитися з презентацією щодо безпечної поведінки на дорозі:

2. Пройти тест «Права і обов’язки пішоходів» з метою виявлення безпечних навичок поведінки на дорозі:

За результатами тесту:

  • 1-10 балів – Вам необхідно дуже ретельно ознайомитися з правилами дорожнього руху, бо Ваше находження на дорозі може спричинити аварійні ситуації!
  • 11-20 балів – Вам рекомендується поновити свої знання правил дорожнього руху! Вам небезпечно знаходитися на вулицях міста!
  • 21-32 балів – Дуже гарно! Ви знайомі з правилами дорожнього руху на достатньому рівні! Виконуйте їх, та можете спокійно пересуватися вулицями міста!

Окрім того, ДПТНЗ «Харківське вище професійне училище сфери послуг» рекомендує класним керівникам груп провести бесіди з батьками учнів, зокрема акцентувати їхню увагу на захисті життя та здоров’я дітей під час дорожнього руху, засвоєння ними норм безпечної поведінки, а також провести цикл заходів із відпрацювання практичних навиків поведінки у разі надзвичайних ситуацій, виявлення мінно-вибухових предметів тощо.

З матеріалами щодо проведення «Тижня безпеки дорожнього руху» можна ознайомитися на сайті Міністерства освіти і науки України за цим покликанням.

Тож, бережіть своє життя та здоров’я, неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху, не забувайте про власну безпеку та безпеку інших учасників дорожнього руху! Наше життя та здоров’я – це наша відповідальність!

Коментарі закриті.

f3
f3
f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped