Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

В добру путь, випускники 2023 року, нехай ваші мрії здійсняться!

🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦

26 червня 2023 року в Харківському вищому професійному училищі сфери послуг в онлайн форматі був проведений урочистий захід з нагоди випуску 2023 року.

 

🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Дорогі випускники!

Щиро  вітаємо вас із закінченням Харківського вищого професійного училища сфери послуг і отриманням корисних і творчих і професій.

Позаду залишились роки навчання, а попереду широка дорога в доросле самостійне життя. Майже півтора року ваше навчання відбувалося на тлі воєнних дій, але не зважаючи на всі перешкоди і випробування, ми продовжили освітній процес і успішно закінчили його. І тепер тільки від вас залежить, яким буде ваше життя, ваше майбутнє.

Можливо, ви не задумувались над важливістю обраних професій, але на сьогоднішній день всі вони надзвичайно актуальні та затребувані в нашій державі.

Любіть життя, пишайтеся собою, своїм трудом і ніколи не сумнівайтесь у своїх силах побудувати щасливу долю. Нехай здійсняться ваші найзаповітніші мрії!

🌷🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹

Шановні педагоги!

Сьогодні ви справжні герої. Це ви, попри важкий час, продовжили навчання наших учнів, допомагали їм здобувати знання та опановувати обрані професії. Низький уклін вам за вашу працю, за вашу мудрість, за вміння знаходити вихід з найскладніших ситуацій.

🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦

Здоров’я, успіхів, натхнення, прихильності долі, ПЕРЕМОГИ і МИРУ! Слава Україні!

Коментарі закриті.

f3
f3
f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped