Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Відзначаємо День пам’яті та примирення та 78-му річницю Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Згідно з планом заходів до Дня пам’яті і примирення та 78-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в Харківському вищому професійному училищі сфери послуг були проведені такі заходи:

– В навчальних групах проведені уроки пам’яті за темою: «Війна і пам’ять поколінь», присвячені Дню пам’яті та примирення.

– В навчальних групах проведені уроки мужності, години спілкування на тему «Герої живуть вічно», спрямовані на увічнення героїчного подвигу українського народу в роки Другої світової війни та присвячені Дню Перемоги над нацизмом у Другій  світовій війні.

– Учнівським самоврядуванням організована патріотична виставка листівок та стіннівок на тему «Не згасити пам’яті вогонь».

5-8 травня в навчальних групах викладачем історії Маліковою Інною, класними керівниками були проведені уроки мужності, уроки пам’яті, приурочені «Дню пам’яті та примирення», «Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні».

Другий рік поспіль українці зустрічають цю пам’ятну дату в умовах повномасштабної війни росії проти України, яку називають найбільшою війною в Європі з часів Другої світової. Чимало жахіть війни, які раніше асоціювалися з останнім глобальним конфліктом, стали реальністю в Україні внаслідок воєнних злочинів російської армії та керівництва рф.

Знову Україна платить великими людськими втратами, руйнуванням економіки, знищенням культурних та історичних цінностей за право жити і працювати на своїй землі, бути вільною та єдиною нацією.

Пам’ятаймо та шануймо подвиг тих, хто боровся з нацизмом і переміг його. Ми схиляємо голови перед українськими героями, які відважно й самовіддано борються сьогодні з рашизмом.

Цивілізована світова спільнота впевнена, що Україна вистоїть та переможе ворога, виборе свою свободу та незалежність.

Всі разом ми зможемо відбудувати зруйновану країну і відновимо мирне життя.

Слава Україні! Героям слава!

Коментарі закриті.

f3
f3
f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped