Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Соціально-психологічна зустріч «Адаптація до нових умов навчання. Профілактика булінгу»

В цей непростий час необхідність в психологічній адаптації здобувачів освіти виникає, перш за все, в зв’язку з особливостями дистанційного навчання та на тлі стресу від воєнних дій.

З метою всебічної соціально-психологічної підтримки та допомоги 03.10.2023 на єдиній електронній освітній платформі Google Клас було проведено профілактичне заняття «Адаптація до нових умов навчання. Профілактика булінгу». Зусилля фахівців соціально-психологічної служби були спрямовані на психологічну адаптованість здобувачів освіти до труднощів, з якими вони стикаються протягом адаптаційного періоду.

Також в училищі на постійній основі впроваджується  профілактична програма «Попередження насильства та булінгу». Наше заняття дало інформацію про поняття та види  «булінгу» та «кібербулінгу», сприяло формуванню в учнів навичок відповідальної та безпечної поведінки, спонукало до пошуку шляхів захисту у небезпечних для них ситуаціях.

Сподіваємось, що такі наші зустрічі і в подальшому будуть давати змогу розвивати в учнів здібності до самопізнання, бажання долати труднощі й перешкоди, формувати навички спілкування, виховувати почуття оптимізму для подальшого становлення майбутнього фахівця.

 

Коментарі закриті.

f3
f3
f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped