Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Участь у Фіналі Всеукраїнського конкурсу молодих дизайнерів «Start Fashion»

21 березня 2019 року, в рамках проекту «Kharkiv Fashion 2019», на Арт-заводі «Механіка», пройшов Фінал Всеукраїнського конкурсу «Start Fashion», в якому взяли участь 35 молодих дизайнерів з усієї України. Всього на проект було подано 133 заявки з 18 регіонів України.

Проект «Kharkiv Fashion» організований Управлінням інноваційного розвитку та іміджевих проектів за ініціативою громадської організації «Харківський кластер легкої промисловості та дизайну» під патронатом Харківського міського голови.

Конкурс молодих дизайнерів Start Fashion проходив в шести номінаціях: «Street Fashion» (колекції одягу prêt-a-porte, розроблені для повсякденного використання), «National Style» (колекції за народними мотивами будь-якої країни світу), «De Luxe» (одяг для урочистих подій, вечірні сукні), «Eco Style» (колекції одягу з вторинних матеріалів), «Semicouture» (конкурс одного костюма, цілісного художнього образу) і «Free Style» (колекція одягу у вільному стилі).

Творча група Харківського вищого професійного училища сфери послуг взяла участь у фіналі конкурсу Start Fashion, представивши в номінації «National Style» колекцію жіночого одягу «KupaVa».

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped