Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Тиждень професії «Ювелір» в Харківському вищому професійному училищі сфери послуг

З 16 по 20 грудня 2019 року в Харківському вищому професійному училищі сфери послуг проходить тиждень професії «Ювелір-монтувальник, ювелір-закріпник» – комплекс навчально-виховних заходів, направлених на удосконалення професійної майстерності педагогічних працівників та заходів, спрямованих на посилення інтересу учнів до навчання, поглиблення їх знань з професійної підготовки, професійну орієнтацію.

Захід організований методичною комісією з професій і предметів технічного профілю. Також у підготовці і проведенні тижня взяли участь учні професії «Ювелір-монтувальник. Ювелір-закріпник».

Почався тиждень професії зустріччю в актовому залі, на якій були присутні учні професій технічного профілю – майбутні ювеліри і взуттьовики. Викладач спецдисциплін Пирог Вікторія Юріївна розповіла про особливості професії, застосування отриманих знань на практиці, можливості для кар’єри. Цікавою була інформація про історію відомих коштовностей, сучасні методи проектування та виготовлення ювелірних виробів, їх сучасних дизайн. З рефератом на історичну тему виступив учень Манжос Михайло.

17 грудня викладачем Пирог Викторією Юріївною був проведений підсумковий відкритий урок з матеріалознавства на тему «Напівдорогоцінне каміння», який пройшов у вигляді ділової гри.

Серед заходів тижня – цікавий ерудит на тему предметів ювелірного напрямку, проведений у формі гри між двома командами.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped