Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Річниця Революції Гідності: вшанування пам’яті героїв Небесної Сотні

Дата з гірким присмаком. Україна вшановує пам’ять героїв Небесної Сотні.  П’ять років тому на Майдані зібралися перші мітингувальники, обурені відмовою влади від європейського курсу. Протести тривали кілька місяців і завершилися кривавими подіями у лютому 2014-го. По всій країні 18-20 лютого  відбуваються  пам’ятні заходи.

З метою вшанування пам’яті героїв Небесної Сотні, виховання любові до Батьківщини та патріотичної свідомості, розвитку бажання стати гідними громадянами України 19 лютого в Харківському вищому професійному училищі сфери послуг було проведено патріотичний виховний захід – урок-реквієм, присвячений  Дню пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Учні читали вірші, переглянули відеоматеріали про ці трагічні події, розповіли присутнім про наших земляків, що загинули в Києві під час протистоянь. Пам’ять Героїв Майдану, що впали мертвими за світле майбутнє України, вшанували хвилиною мовчання.

З 18 лютого 2019 року в бібліотеці училища стартувала виставка літератури «День Героїв Небесної Сотні». З метою вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні, в читальному залі ХВПУСП діє виставка літератури. Ознайомитися з нею пропонуємо до 25 лютого 2019 року.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped