Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Святий Миколай завітав до учнів училища

День Святого Миколая, який святкують завтра, 19 грудня, – одне з головних зимових свят, коли діти згадують усі свої добрі та погані вчинки, одержують солодощі та замовляють подарунки під ялинку.

Традиційно в Харківському вищому професійному училищі сфери послуг адміністрація училища вітає учнів всіх навчальних груп зі святом – Днем Святого Миколая.

Найщиріші вітання учні отримали від заступника директора з навчально-методичної роботи Карпенко Маргарити Вікторівни, заступника директора з навчально-виробничої роботи Смоліної Надії Юріївни, заступника директора з навчально-виховної роботи Щербакової Олени Вікторівни. Учні, які відмінно навчаються, успішно оволодівають навичками обраної професії, беруть активну участь у громадському житті училища, а також їх батьки були нагородженні Почесними грамотами та Подяками.

Педагоги поздоровили молодь зі святом, дали щирі настанови на майбутнє життя та побажали всім зустрічати якнайбільше добрих людей і щоб у житті було стільки любові, що всім хотілося б дарувати її оточуючим. Привітання, отримані в цей день, викликали тільки усмішки та гарний настрій.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped