Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

«Мій перший крок до майбутньої професії» – тренінг для учнів 9-11 класів в КЗ «Мереф’янський медичний ліцей»

На виконання листа Директорату професійної освіти від 22.11.2019 №5/612-19 «Щодо проведення семінарів-тренінгів профорієнтаційного спрямування» майстер виробничого навчання Гришко Юлія Олександрівна та практичний психолог Вишневська Лариса Валентинівна 12.12.2019 року провели тренінг для учнів 9-11 класів в КЗ «Мереф’янський медичний ліцей».

Програма проведеного тренінгу «Мій перший крок до майбутньої професії» має на меті підвищення престижності робітничих професій, відображення сьогодення та майбутнього сучасного успішного робітника, а також надання доцільних консультацій щодо профорієнтації учнів.

Наші педагоги надали учням школи актуальну інформацію про робітничі професії, їх попит на сучасному ринку праці та перспективи кар’єрного зростання. Також розповіли де здійснюється професійна підготовка з робітничих професій (посилання на сайти, контакти, корисна інформація для абітурієнтів тощо).

Під час спілкування учні ознайомилися з професіями, переглянули презентації, отримали рекламні буклети та вичерпні відповіді на запитання щодо вступної кампанії, були запрошені на День відкритих дверей.

Вибір професії – це по суті вибір життєвого шляху, вибір долі. Тому від вибору професії до душі у великій мірі залежить задоволення людини своєю долею та її щастя.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped