Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

В ХВПУСП розпочався тиждень професії «Кравець. Закрійник»

З 17 по 21 лютого в Харківському вищому професійному училищі сфери послуг проводиться тиждень професії «Кравець. Закрійник». Мета заходу – глибше ознайомлення учнів з обраною професією, підвищення рівня знань та посилення інтересу до кравецької справи, розвиток творчих здібностей учнів, виховання любові до майбутньої професії, профорієнтація.

В межах тижня заплановано проведення кількох виховних заходів, майстер-класів, виставок та поетапних атестацій з професії.

Так, в межах проведення тижня професії «Кравець. Закрійник» майстром виробничого навчання Шаровкіною Валентиною Анатоліївною був проведений цікавий та корисний майстер-клас «Косметичка-пенал в техніці печворк». Такі майстер-класи дають змогу розширити світогляд учнів, показують, що професія цілком відповідає сучасним тенденціям ринку праці та дає можливість виявити творчі нахили учнів.

Також була влаштована виставка стіннівок, присвячених історії розвитку швейного обладнання, сучасним модельєрам і брендам одягу, модним тенденціям, молодим українським дизайнерам.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped