Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Профілактична та діагностична робота соціально-психологічної служби «Здоров’я – найдорожчий скарб»

Однією з умов успішного розвитку особистості людини є  бажання і прагнення  до постійного збереження і зміцнення здоров’я та особистісного самовдосконалення протягом усього життя. «Здоров’я – це стан повного фізичного, духовного та соціального благополуччя, а не тільки відсутність хвороб і фізичних вад» (О.М.Анохін).

Починаючи з першого вересня  в  училищі соціально-психологічною службою розпочато впровадження профілактичної та діагностичної роботи щодо підвищення мотивації та навчання засобам збереження і зміцнення здоров’я.

В групах 2-20 «Перукар. Візажист», 4-20 «Перукар. Манікбрник. Педикюрник», 5-20 «Кравець. Закрійник», 7-20 «Манікюрник. Візажист. Адміністратор» були проведені бесіди, анкетування щодо ціннісних орієнтацій  та тестування щодо здорового способу життя.

Дитині необхідно мати впевненість в тому, що найвищою та абсолютною цінністю є сама людина, її здоров’я та її життя. Важливо дати дитині зрозуміти свою важливість і потрібність, адже саме це забезпечить впевненість дитини у собі і своїх силах. Така дитина не буде сумніватися у правильності прийнятих нею рішень, а тільки це гарантує рух вперед.

Саме про це говорить народна мудрість у прислів’ях: «Було б здоров’я, а все інше наживем»,  «Бережи одежу з нова, а здоров’я з молоду», «Здоров’я – найдорожчий скарб», «Світ великий, було б здоров’я».

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped