Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Початок тижня професії «Кравець, закрійник»

18 лютого 2019 р. в Харківському вищому професійному училищі сфери послуг розпочався тиждень професії «Кравець, закрійник». Протягом тижня будуть організовані виставки творчих робіт учнів і моделей одягу, пройдуть майстер-класи для учнів, виховні заходи, присвячені професії, відкриті уроки, а також перевірочні роботи з виробничого навчання. Заплановані заходи покликані сприяти підвищенню  інтересу учнів до професій «Кравець» і «Закрійник», розширенню світогляду та розвитку творчих здібностей учнів, підвищенню фахового і педагогічного рівня викладачів та майстрів виробничого навчання.

Сьогодні відбулись такі заходи:

  • Виставка інформаційних стіннівок, присвячених історії розвитку швейного обладнання, сучасним модельєрам і брендам одягу, модним тенденціям цього року, молодим українським дизайнерам.

  • Виставка творчих робіт учнів і моделей одягу.
  • Майстер-клас для учнів з теми «Декорування футболок» провела майстер в/н Жук Галина Василівна. Учні ознайомились з незвичними способами оздоблення такого повсякденного предмету одягу, як трикотажна футболка, що дозволяють з підручних матеріалів легко виготовити оригінальну річ.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped