Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Захід, присвячений боротьбі з ВІЛ та СНІДом

З нагоди дня боротьби зі СНІДом в Харківському вищому професійному училищі сфери послуг відбулась зустріч з представниками благодійного фонду «Парус», на якій учні були проінформовані щодо питань ВІЛ/СНІДу.

Під час заходу учні дізналися, що в Україні серед країн Східної Європи і Центральної Азії ступінь поширеності ВІЛ/СНІД найвищий серед дорослого населення та становить 1,1%. Також дізнались, що кожного дня в Україні реєструється 48,5 випадків захворювання ВІЛ-інфекцією.

Всесвітній день боротьби зі СНІДом вперше відзначався 1 грудня 1988 року з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров’я, після того, як на зустрічі міністрів охорони здоров’я всіх країн прозвучав заклик до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією щодо ВІЛ/СНІД. Із того часу Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щорічно. Головна мета Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом – звернути увагу суспільства на цю проблему.

Лектор ознайомив учасників заходу з засобами захисту та профілактики ВІЛ/СНІДу. Під час заходу учні жваво обговорювали ситуації та отримували поради щодо здорового способу життя.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped