Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Засідання Євроклубу: знайомство з Австрією

В останній день зими, 28 лютого, в гуртожитку училища пройшло чергове засідання Євроклубу. Члени клубу та гості продовжили знайомство з країнами Євросоюзу. На цій зустрічі докладніше познайомилися з Австрією. Члени клубу підготували і провели віртуальну подорож по столиці держави – Чудовому Відню. За допомогою інтернет-гіда відвідали музеї: «Будинок Моцарта», «Будинок Метеликів», пройшлися вулицями і парками цього дивного міста.

На засідання була запрошена Іванова Анна Анатоліївна – керівник гуртка, художник і цікавий оповідач. Вона запропонувала познайомитися з відомими архітекторами, графіками і художниками, які працювали в стилі Modern і імпресіонізм. Учасники зустрічі ознайомилися з творчістю А. Гауді, О. Вагнера, О. Бердслі, Г. Нарбута, Г. Клімта, Л.Тіффані. Твори наших співвітчизників модерністів А. Мухи, Л. Сіхульского, М. Сосенко також були представлені в презентації.

Родзинкою вечора стала прем’єра картини нашої гості, художниці А.А. Іванової. Полотно можна було детально розглянути, вловити запах свіжої фарби, доторкнутися до полотна – і це було дивно.

Довго ще учасники і гості Євроклубу будуть згадувати цю зустріч з прекрасним!

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped