Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Екскурсія до ПриватБанку

18 грудня 2019 року старший майстер училища Абаніна Світлана Анатоліївна організувала для учнів першого курсу, які навчаються інтегрованій професії «Манікюрник. Візажист. Адміністратор», екскурсію до відділення Акціонерного товариства державного банку «ПриватБанк» – найбільшого за розмірами активів українського банку і лідеру роздрібного банківського ринку України.

Під час екскурсії учні ознайомились з роботою ПриватБанку, історією розвитку установи, умовами кредитування та оподаткування, здійснення депозитних операцій, роботою з фізичними та юридичними особами.

Під час  екскурсії учням показали в режимі реального часу  роботу співробітників  банку – менеджера банківської сфери, касира-операціоніста, спеціаліста з обслуговування та ін., розповіли про умови їх праці, специфіку продуктів банку, функції і завдання, які вони виконують.

Учні побачили, як працює контакт-центр, і поспілкувались з його працівниками, дізнались про школу фінансової грамотності та про можливість проходження виробничої практики з опанування професій «касир-операціоніст», «оператор контактного центру».

Від проведеної екскурсії у учнів залишилось багато позитивних вражень. Вони зрозуміли, що практика в банку – це освоєння інноваційних технологій, великий досвід спілкування з клієнтами, поведінки в проблемних ситуаціях та гарантоване працевлаштування.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped