Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Державна кваліфікаційна атестація в групі 5-17 з професії «Кравець 4 розряду»

1 березня 2019 р. в Харківському вищому професійному училищі сфери послуг відбулась поетапна кваліфікаційна атестація в групі другого курсу 5-17 з професії «кравець». Учні навчались протягом 1,5 років під керівництвом досвідченого майстра виробничого навчання Єгорової Людмили Володимирівни та досягли кваліфікації «кравець 4-го розряду».

Для атестації були виготовлені різні моделі жіночих і чоловічих жилетів на підкладці. Усі вироби відповідали сучасному напрямку моди, кожен мав свою родзинку. Також учні виконали письмові екзаменаційні роботи з описом конструкцій виробів і технологічного процесу їх обробки.

Деякі учні на цьому завершили своє навчання і після отримання дипломів будуть працювати за обраним фахом. Більшість учнів продовжить навчання на 3-му ступені, щоб отримати підвищений кваліфікаційний розряд з професії «кравець» та здобути більш складну і творчу професію «закрійник».

Кращі вироби виготовили: Колосова Анастасія, Кузьменко Ольга, Білоус Наталія, Козир Анастасія, Рибальченко Ганна, Салащенко Ольга, Сегеда Надія, Ткаченко Вікторія, Ускова Ольга, Чурбанова Тетяна.

Бажаємо усім успіхів у роботі, навчанні та оволодінні професією!

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped