Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Вітаємо учнів з перемогою у квесті «Наркотики? Не моя тема!»

З метою сприяння пропаганди здорового способу життя, виховання здорового молодого покоління, формування у молоді свідомого ставлення до власного життя і здоров’я, а також профілактики ризикованої поведінки 2 жовтня 2020 року на базі тренінгового центру Головного Управління Національної поліції в Харківській області відбувся спортивно-профілактичний квест для підлітків і молоді «Наркотики? Не моя тема!».

Команда учнів Харківського вищого професійного училища сфери послуг  «Drive» під керівництвом соціального педагога училища Курганської Тетяни Юріївни взяла участь у змаганнях і стала переможцем!

Організатор заходу – Центр денного перебування «Компас» Благодійної організації «Харківський Благодійний Фонд «Благо» в рамках проекту «Права та здоров’я уразливих груп населення: заповнюючи прогалини» за підтримки МБФ «СНІД Фонд Схід – Захід» (AFEW – Україна). У заході взяли участь команди від різних навчальних закладів та громадських організацій міста.

Нашій команді було потрібно швидко рухатися визначеними маршрутами і відповідати на питання про права дітей, профілактику залежностей, профілактику ВІЛ-інфекції та ін. Питанням профілактики СНіДу, гепатиту, туберкульозу в училищі приділяється постійна увага, тому завдання квесту щодо профілактики зазначених захворювань не стали перепоною для членів команди.

Квест пройшов дуже цікаво, у теплій дружній обстановці. Учасники були нагороджені грамотою та медалями.

Вітаємо команду «Drive» з перемогою!


Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped