Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Вітаємо з 80-річчям профтехосвіти і Днем працівників освіти!

Щороку в першу неділю жовтня в нашій країні відзначається День працівників освіти. Це професійне свято не тільки викладачів, майстрів, а й усіх тих, хто працює з дітьми, вчить підростаюче покоління, хто глибоко шанує працю педагога, вихователя, наставника. А в цьому році 2 жовтня професійно-технічна освіта України відзначає свій 80-річний ювілей.

Святковим концертом відзначили ці події в Харківському вищому  професійному  училищі сфери послуг. Концерт був підготовлений учнями за допомогою керівників гуртків художньої самодіяльності. Вони дарували своїм наставникам пісні і танці,  представили кілька гумористичних сценок з життя педагогів і учнів. Також була влаштована виставка творчих робіт учнів.

Концерт пройшов у дружній веселій атмосфері свята і подарував глядачам і учасникам гарний святковий настрій і радісні позитивні враження. З нагоди свята кілька працівників училища отримали грамоти і подяки за сумлінну працю, високий професіоналізм, успіхи у справі навчання і виховання підростаючого покоління.

Зі святом, шановні освітяни!

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped