Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Відкриті уроки майстрів в/н і викладачів

4 березня 2020 р. в Харківському вищому професійному училищі сфери послуг досвідчені майстри виробничого навчання і викладачі проводили відкриті уроки, на яких були присутні молоді педагоги, члени методичних комісій і представники адміністрації училища.

Майстер в/н першої категорії Воробйова Оксана Геннадіївна провела урок виробничого навчання з професії «перукар» для 1-го курсу на тему «Виконання гарячої завивки локонів горизонтальним способом».

Викладач вищої категорії Долженко Наталія Вікторівна провела урок з предмета «Технологія виготовлення одягу» на тему «Обробка верхнього зрізу спідниці пришивним поясом» для учнів групи 5-19 професії «Кравець. Закрійник».

Відкриті уроки займають вагоме місце в удосконаленні навчально-виховного процесу та підвищенні педагогічної майстерності, це одна з важливих форм організації методичної роботи. На відкритому уроці педагог демонструє колегам свій позитивний або інноваційний досвід, реалізацію методичної ідеї, застосування прийому чи методу навчання. Відвідувачі знайомляться з сучасними та прогресивними прийомами та методами навчання й виховання, мають змогу звернути увагу на недоліки та прогалини в своїй роботі, стимулювати власний творчий пошук.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped