Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Випускний вечір в Харківському вищому професійному училищі сфери послуг

26 червня 2019 року в Харківському вищому професійному училищі сфери послуг відбулось урочисте свято – випускний вечір. Це свято, що лежить на межі дитинства і дорослого життя. Воно зібрало разом учнів, педагогів і батьків.

Навчання в училищі для випускників було насичене пізнанням нового, знайомствами з цікавими людьми і справжніми професіоналами своєї справи, набуттям професії, яка може стати перепусткою у власну самостійність, засобом подолання життєвих рубежів і ділом усього життя.

Випускників привітали теплими словами і нагородили грамотами за успішне навчання, активне громадське життя, участь у художній самодіяльності директор училища Матвійчук Лариса Іванівна, заступник з навчально-виховної роботи Щербакова Олена Вікторівна, старший майстер Абаніна Світлана Анатоліївна, майстри виробничого навчання, викладачі, вихователі та керівники гуртків, які пройшли з ними увесь шлях навчання і здобуття професії.

На святі були присутні гості, які побажали випускникам успіхів у професійному зростанні, самореалізації та розкритті своїх здібностей:

  • Матвійчук Юлія Михайлівна – випускниця училища, віце-чемпіон світу з перукарського мистецтва;
  • Донцова Вікторія Юріївна – керівник салону стилю «Don Vi»;
  • Рогозіна Наталія Миколаївна – керівник швейного підприємства «Астоні»;
  • Дубовік Вікторія Іванівна – завідуюча організаційно-масовим відділом обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, міської промисловості, побутового обслуговування населення.

Святковості і веселощів святу додали виступи учасників художньої самодіяльності. Останнім виступом була демонстрація яскравих святкових та фантазійних зачісок учнями групи 2-18 «Перукар, візажист», які учні створили для поетапної атестації під керівництвом майстра виробничого навчання Шаповал Юлії Олександрівни.

Випускники подякували педагогам і усім працівникам училища.

В добру путь, випускники 2019 року, нехай ваші мрії здійсняться!

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped