Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

«Пам’ять героїв стукає в наші серця». Вшановуємо пам’ять Героїв Небесної Сотні

20 лютого визначено в нашій державі Днем Героїв Небесної Сотні.

З метою вшанування пам’яті героїв Небесної Сотні, виховання любові до Батьківщини та патріотичної свідомості, розвитку бажання стати гідними громадянами України протягом 18-20 лютого в Харківському вищому професійному училищі сфери послуг було проведено низку заходів.

На високому емоційному рівні пройшов патріотичний виховний захід – урок-Реквієм: «Пам’ять героїв стукає в наші серця». Учні читали вірші, згадували жорстокі події тих днів, переглянули відеоматеріали. Навчальні групи з класними керівниками відвідали кімнату Бойової слави та згадали земляків, що загинули в Києві під час протистоянь. Також в усіх групах були проведені виховні години. Пам’ять Героїв Майдану, що впали мертвими за світле майбутнє України, учні і педагоги вшанували хвилиною мовчання.

В бібліотеці училища була організована виставка, присвячена подіям лютого 2014 року.

В гуртожитках училища пройшов вечір пам’яті героїв  Небесної сотні. Учні разом з вихователями відвідали музей учасників ООС та інших воєнних подій в нашій країні. Відвідувачі вкотре ознайомилися з подвигами і мужністю наших героїв, які загинули, виборюючи свободу і незалежність держави в лютому 2014 року. Ці люди – справжні герої. Вони загинули як герої, і ми їх шануємо як героїв!

Вихователька назвала поіменно наших земляків, які загинули в ті трагічні дні під час протистояння у Києві.

Цікаво  було також послухати розповіді  учнів  про участь їх рідних та близьких в боях на сході України.

В кінці вечора учні продекламували вірші про героїв Небесної сотні і хвилиною мовчання вшанували їх пам’ять.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped