Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Кібербезпека та інформаційна безпека

Сучасна людина не уявляє собі життя без  Інтернету, який є дуже широким джерелом інформації, інформаційним простором, у якому, як і в реальному житті, є позитивні та негативні сторони.

Коли ми потрапляємо до Всесвітньої мережі, ми потрапляємо у світ, де нас оточують люди: хороші та погані, добрі та злі, розумні та не дуже; інформаційні потоки: корисні та шкідливі; новини, музика; фільми і ще багато різної інформації.  Ми свідомо здійснюємо пошук серед усього цього розмаїття. А чи існують правила, яких ми маємо дотримуватись працюючи в Інтернет? Що нам потрібно знати і чого дотримуватися, щоб залишитися всебічно здоровою людиною.

Щоб відповісти на це питання, практичний психолог пропонує відповісти на декілька питань. Спробуємо дослідити  позитивні і негативні наслідки Інтернету, сформулювати та засвоїти правила безпечної роботи в Інтернеті. В цьому нам допоможе наступний тест зі знання базових правил кібербезпеки:

https://www.epravda.com.ua/tests/2018/07/18/638509/

На сьогодні в Україні проблема безпеки дітей в Інтернеті постала особливо гостро. Аудиторія користувачів всесвітньої мережі дедалі розширюється, і її переважну частину становлять діти та підлітки, які не усвідомлюють повністю загроз, що можуть чекати у віртуальному просторі.

Необхідно пам’ятати, що Інтернет – це лише інструмент, яким ми користуємось, щоб отримати відповіді на свої питання, підготувати реферати та доповіді, спілкуватись.

Будемо вчитись користуватись Інтернетом із розумом!

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped