Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Вітаємо захисників України!

З 14 жовтня 2014 року Україна відмічає свято, яке встановлене указом Президента України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності й територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості.

Учнівський парламент Харківського вищого професійного училища сфери послуг щороку відвідує  поранених бійців, які лікуються у Харківському військово-медичному центрі північного регіону.

Так і цього року, 16 жовтня, волонтери-учні училища привітали захисників України, поранених бійців з їхнім професійним святом. Учні висловили вдячність за  подвиги солдат на славу України, а також побажали нашим героям спокійного мирного неба над головою, щасливого особистого життя і заслуженого підвищення по службі. Молодь цікавилась життям та справами бійців, розпитували про обставини їх бойових поранень. Юнаки та дівчата із задоволенням подарували бійцям необхідні гігієнічні засоби та пригостили смаколиками.

Особливим подарунком від учнів училища пораненим бійцям стали авторські листи-привітання та власноруч плетені патріотичні фенічки. Стільки душі та тепла дівчата і хлопці вклали у привітання з надією на те, що щирі слова та малюнки зігріють бійця під час служби в ООС.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped