Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

ХВПУСП висловлює подяку компанії Hantesis Ukraine за надання професійної косметики для волосся для виконання конкурсних зачісок

Харківське вище професійне училище сфери послуг висловлює подяку компанії Hantesis Ukraine за надання своєї продукції (професійної косметики для волосся) під час виконання конкурсних зачісок учнями училища у Відбірковому Турі XXII Чемпіонату України СПУ з перукарського мистецтва, макіяжу і нігтьової естетики «Перша столиця». Завдяки матеріалам компанії дівчата змогли виконати стильні, яскраві, якісні роботи:

Компанія Hantesis Ukraine є ексклюзивним представником італійської ТМ Hantesis на ринку України. Вперше продукція ТМ Hantesis була представлена ​​на міжнародній виставці Интершарм в Києві в 2015 році. ТМ Hantesis входить в десятку марок, що лідирують на світовому ринку індустрії краси. Висока якість продукції, постійне її вдосконалення і випуск нових продуктів на основі технологій нового покоління є відмінною рисою ТМ Hantesis. На ринку України продукція ТМ Hantesis активно розширює свою клієнтську мережу. У 2018-му році в Мілані (Італія) відкрила свої двері міжнародна академія перукарського мистецтва Hantesis.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped