Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Участь у фестивалі «Грай за права людини»

З нагоди Всеукраїнського тижня права 5 грудня 2019 року на базі спортивного комплексу Харківської обласної організації ФСТ «Динамо» відбувся пізнавально-спортивний фестиваль для підлітків  «Грай за права людини». У фестивалі взяли  участь  дві команди  учнів Харківського вищого професійного училища сфери послуг  «Drive» та «Non-Stop» під керівництвом соціального педагога училища Курганської Тетяни Юріївни.

Організатор заходу – Центр денного перебування «Компас» Благодійної організації «Харківський Благодійний Фонд «Благо» в рамках проекту «Права та здоров’я уразливих груп населення: заповнюючи прогалини» за підтримки МБФ «СНІД Фонд Схід – Захід» (AFEW – Україна).

У заході взяли участь 10 команд від різних навчальних закладів та громадських організацій міста.

В ігровій формі учні отримували знання в області прав людини, соціально-небезпечних захворювань, а також виконували різноманітні фізичні вправи. Кожна станція була тематичною, а завдання на ній відповідали якомусь із прав людини.

Фестиваль пройшов дуже цікаво, у теплій дружній обстановці. Підсумком наполегливої роботи команд стали почесні місця. Вітаємо команду «Drive» та «Non-Stop»  з вдалим виступом на фестивалі!

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped