Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Урок пам’яті, присвячений 33-й річниці з дня трагедії на Чорнобильській АЕС

25.04.2019 в Харківському вищому професійному училищі сфери послуг відбувся відкритий виховний захід, присвячений 33-й річниці аварії на Чорнобильській АЕС, яка за масштабами, складністю і довгостроковим наслідками є найбільшою і найважчої техногенною катастрофою за всю світову історію використання атомної енергії.

Мета заходу – виховання емоційно-ціннісного ставлення до подій, явищ соціального життя, до історії і культурних традицій, привернення уваги учнів до актуальності знань, отриманих на уроках фізики.

Тема Чорнобиля давно хвилює нас усіх. Чи можливе повторення подібних аварій? Чи залишається загроза сьогодні? Учасники заходу нагадали присутнім, як сталася аварія, згадали про подвиг ліквідаторів і трагедію міста Прип’ять і його жителів. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять ліквідаторів аварії.

Урок пам’яті підготувала викладач фізики Чупрініна Валентина Іванівна з учнями групи 4-18 (Скрипка Тетяна, Соловей Аліна, Зінькова Ольга, Резван Олена, Кузнєцова Анастасія, Курило Еліна).

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped