Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Продовжуємо акцію «Від серця до серця»

Учнівський парламент Харківського вищого професійного училища сфери послуг має свої гарні традиції. Одна з них – допомога та підтримка дітей, які залишилися тимчасово без піклування батьків. Акція «Від серця до серця» учнівським самоврядуванням була проведена 10.12.2019 р.

Цього року, як і кожного року в рамках акції, учні-волонтери училища відвідали Харківський обласний центр соціально-психологічної реабілітації, в якому виховуються діти від 3 до 18 років. Підготовка до акції проводилась дуже ретельно. Учні, які навчаються професії «кравець», виготовили власноруч чарівні різдвяні чобітки. До створення оригінальних подарунків долучились всі небайдужі та наповнили чобітки корисними смаколиками. Такими гарними подарунками учні вітали дітей центру зі святом Святого Миколая та різдвяними святами.

Під час заходу  учні грали, малювали, спілкувалися з вихованцями центру. Серед волонтерів були учні професії «перукар», які разом із запрошеними майстрами зробили дітям сучасні креативні стрижки та зачіски, що дуже сподобалися маленьким клієнтам.

Учні-волонтери і надалі будуть відвідувати Центр та підтримувати дружні стосунки з вихованцями.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped