Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Завершення тижня професій «Кравець» і «Закрійник»

22 лютого 2019 року у Харківському вищому професійному училищі сфери послуг завершився тиждень професії «Кравець» і «Закрійник». Сьогодні були проведені такі заходи:

  • Відкритий урок з предмета «Конструювання одягу» викладача Жук Галини Василівни в групі 3-го курсу 12-18 «закрійник». Тема уроку – «Види та форми сучасних брюк, їх характеристика. Вихідні дані для конструювання основи брюк». Урок відвідали молоді і досвідчені педагоги, які відмітили зацікавленість учнів темою уроку, гарну підготовку викладача і його взаєморозуміння з молоддю.
  • Виховна година «10 легендарних світових дизайнерів». Захід провели майстри виробничого навчання Афанасьєва Тетяна Олексіївна і Бутенко Олена Михайлівна. Мода – різновид творчості, плодами якої ми користуємось щодня. Учні ознайомились з творчістю відомих дизайнерів, що присвятили своє життя створенню одягу і стилю, таких як Коко Шанель, Крістіан Діор, Ів Сен-Лоран, Джорджіо Армані та інші. Розповідь про цих талановитих людей зацікавила учнів, дозволила подивитись на обрану професію під іншим кутом.
  • Майстер-клас «Виготовлення підставок під гаряче з трикутників» організувала майстер виробничого навчання Винограденко Галина Миколаївна. У кожного, хто займається шиттям, обов’язково знайдуться залишки різних тканин. Цей майстер-клас був присвячений тому, як зі здавалося б непотрібних дрібних обрізків можна створити справжній художній витвір у популярній сьогодні техніці «печворк». Виготовлення подібних виробів вчить бути акуратним, наполегливим, уважним до деталей, розвиває художній смак, відчуття гармонії у поєднанні кольорів. Ці якості дуже потрібні кравцям і закрійникам.

Підсумки тижня професій «Кравець» і «Закрійник» будуть підведені на засідання методичної комісії, яке буде проведене на наступному тижні.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped