Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

День відкритих дверей в Харківському вищому професійному училищі сфери послуг

21.02.2019 в Харківському вищому професійному училищі сфери послуг в рамках тижня професій «Кравець» і «Закрійник» був проведений День відкритих дверей. Наше училище відвідали учні і вчителі з таких навчальних закладів:

  • Комунальний заклад «Навчально-виховний комплекс «Школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад (ясла-садок)” №8 Харківської міської ради Харківської області»;
  • Комунальний заклад «Харківська загальноосвітня санаторна школа-інтернат І-ІІ ступенів №11» Харківської обласної ради;
  • Харківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №118 Харківської міської ради Харківської області.

На початку заходу гості зібралися в актовому залі училища, де ознайомились з виставкою творчих робіт учнів і моделей одягу. Потім присутніх привітала директор Матвійчук Лариса Іванівна та педагоги училища, які розповіли про професії, по яким ведеться підготовка в училищі, зокрема про професії швейного профілю.

І, як результат навчання, театром моди «Шарм» під керівництвом майстра виробничого навчання Жук Галини Василівни були продемонстровані колекції жіночого одягу «Під небом Парижу» і «Нова готика», виготовлені учнями старших курсів.

Також для гостей була влаштована екскурсія по навчальному закладу. Вони побували в навчальних майстернях різних професій, навчальних аудиторіях теоретичного навчання, ознайомились з умовами проживання в гуртожитку, з організацією позаурочної роботи: гуртками художньої самодіяльності та технічної творчості, предметними гуртками.

Деякі учні шкіл написали заяви про вступ до нашого навчального закладу. Ми будемо раді вітати усіх гостей в стінах  училища як наших учнів!

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped