Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Вітаємо викладача Брунець Тетяну Михайлівну з нагородженням Почесною Грамотою ХОДА

27 серпня 2020 року відбулась Обласна серпнева педагогічна конференція за темою «Освіта Харківщини: виклики сьогодення та завдання з організації якісного освітнього процесу у 2020/2021 навчальному році». Вона відбувалася здебільшого в онлайн-форматі на каналі Youtube Харківської обласної державної адміністрації з представництвом лише окремих працівників закладів освіти області.

Наприкінці заходу кращі педагоги області отримали відзнаки від голови ХОДА Олексія Кучера. Серед них була відзначена Почесною Грамотою Харківської обласної державної адміністрації і Брунець Тетяна Михайлівна, викладачка української мови та літератури Харківського вищого професійного училища сфери послуг, – за вагомий особистий внесок у реалізацію завдань сучасної державної політики в галузі освіти, сумлінну працю та високий рівень професійної майстерності.

Тетяна Михайлівна підготувала переможницю обласного та фінального етапу Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка серед учнів ЗП(ПТ)О – ученицю групи 4-19 Ємельяненко Єлизавету.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped