Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Всеукраїнський урок «Громадське здоров’я»

12 квітня 2019 року в училищі пройшов Всеукраїнський урок «Громадське здоров’я» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я.

Здоров’я – найбільше багатство, яке ми отримуємо з появою на світ. Наше головне завдання – прожити своє життя собі в задоволення та не забувати про його збереження.

Урок проводили заступник директора з навчально-виховної роботи Щербакова О.В., керівник фізичного виховання Дубінін Є.В., практичний психолог Вишневська Л.В., викладач фізичної культури Шитєєва О.В. Вони підкреслювали, що у центрі уваги громадського здоров’я є поліпшення здоров’я та якості життя шляхом профілактики і лікування захворювань та інших негативних фізичних і психічних станів. Учні ознайомились з профілактикою громадського здоров’я, а саме – з епідеміологічним наглядом і пропагандою здорового способу життя. Прикладами загальних заходів громадського здоров’я є заохочення особистої гігієни, грудного вигодовування, проведення вакцинації і розповсюдження презервативів для боротьби з поширенням захворювань, що передаються статевим шляхом, тощо.

У листопаді 2016 р. Кабінет Міністрів України схвалив Концепцію розвитку системи громадського здоров’я.

Під час заходу учням продемонстрували відеофільми та презентації із зазначеного питання. Наприкінці уроку викладач фізкультури Шитєєва О.В. провела цікаву вікторину та анкетування щодо ставлення до здорового способу життя.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped