Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Під час карантину

Поради на час карантину з приводу коронавірусної інфекції:

У будь-який момент свого життя кожна людина так чи інакше ставиться до себе, інших людей, різних подій та явищ, що відбуваються навколо неї. Деякі події викликають у нас радість, захоплення, інші – тугу, смуток, розчарування. Такі різні емоції супроводжують нас протягом всього життя. Уміння керувати собою в будь-яких ситуаціях допомагає уникати створених нами самими проблем.

Чи не піймали ви себе на думці, що відчуваєте останнім часом дискомфорт від перебування в інформаційному просторі соціальних мереж, спільнот, чатів, новин? Тема близька для усіх, хто так чи інакше перебуває в умовах дистанційної роботи, навчання, та й просто проводить удома тепер набагато більше часу, ніж раніше.

Всі сьогоднішні події — це те, чого раніше з нами не було, чого немає в нашому досвіді. Поряд з виконанням наказів, рекомендацій влади, медиків, щодо гігієни, ізоляції, поведінки, дистанційної роботи та навчання, варто звернути увагу і на психологічний аспект карантинних заходів, пов’язаних з коронавірусом. Карантин змушує жити за власними правилами – незвичними, часом обтяжливими.

f3   f3
f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped