Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

«Є професія у світі – серце віддавати дітям!»

У вересні 2022 року Департамент освіти Харківської міської ради до Дня працівників освіти ініціював проведення челенджу «Є професія у світі – серце віддавати дітям!» серед учнів та вихованців  закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Харкова.

Учні училища із задоволенням взяли участь у челенджі та зробили відеопривітання , колажі , в яких  подякували викладачам, майстрам виробничого навчання, обслуговуючому персоналу за самовіддану працю, любов до дітей,   за отриманні знання, за майбутні успіхи та досягнення.

До свята учні намалювали стіннівки  для своїх викладачів та майстрів. Побажали педагогам  натхнення, терпіння, щирих посмішок учнів, подяки від батьків. Висловили бажання щоб натхненно починався кожний новий день на мирній землі, скорішої ПЕРЕМОГИ над ворогом, міцного здоров’я та якомога більше позитивних емоцій!

Дорогий вчитель, наставник, мудрий порадник. Спасибі за знання, досвід і душевне тепло!

Бажаємо натхнення, терпіння, щирих посмішок учнів, подяки від батьків. Нехай натхненно починається кожен новий день. Будьте здорові, дорогий вчитель, наставник, мудрий порадник. Спасибі за знання, досвід і душевне тепло.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped