Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Єдиний національний урок з безпеки дорожнього руху в рамках Тижня безпеки дорожнього руху в Україні

Сьогодні, 19.11.2021року у нашому навчальному закладі було проведено Єдиний національний урок з безпеки дорожнього руху, який проходив в рамках Тижня безпеки дорожнього руху в Україні.

На уроці були присутні здобувачі освіти перших курсів різних професій та їх керівники.

Було проведено не тільки бесіду, але переглянуті відеоматеріали стосовно різних аспектів безпеки на дорозі, про які повинні знати усі – дорожніх знаків, правил поведінки пішоходів, користування громадським транспортом та персональним електротранспортом, деяких обов’язкових вимог до дітей як учасників дорожнього руху, порядку дій у разі дорожньо-транспортної пригоди чи інших нещасних випадків у дорозі тощо.

В ході уроку усім було надано посилання на електронний навчально-методичний посібник, а також низку навчально-роз’яснювальних відеоматеріалів, в яких пояснюються правила поведінки пішоходів (витяги із законодавства), надаються рекомендації щодо використання (носіння) світловідбивних елементів заради безпеки на дорозі – нової норми, яка впроваджена нещодавно до законодавства, а також основи страхування життя, здоров’я та майна доступною для підлітків мовою.

Серед здобувачів освіти перших курсів було проведено тестування на предмет знання правил безпеки дорожнього руху. В тестуванні прийняли участь більше 100 учасників, які показали високі результати!

Ви також можете взяти участь у цьому тестуванні та перевірити свої знання з  правил безпеки дорожнього руху для пішоходів, пасажирів автівок та міського транспорту, а також права та обов’язків велосипедистів, перейшовши за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf41R0qyFnQG9hhlTiAS5dr2NeiPdG_QiKiZA4bFN0PTD9vKw/viewform

Бажаємо успіхів!

Усі матеріали були надані Міжнародним благодійним фондом «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП» та розроблені спільно з Міністерством освіти та науки України.

Ознайомити з цими корисними матеріалами ви зможете звернувшись до посилання https://dopomogadtp.com/ua/iedynyj-natsionalnyj-urok-z-bezpeky-dorozhnoho-rukhu-bezpechna-doroha-dodomu/

Бажаємо усім приємного перегляду, цікавих корисних уроків та лише легких і безпечних доріг!

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped