Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Школа кращого педагогічного досвіду викладачів предмета «Охорона праці»

28 листопада 2019 року на базі ДПТНЗ «Харківське вище професійно-технічне училище сфери послу» відбулася школа кращого педагогічного досвіду викладачів предмета «Охорона праці» закладів професійної (професійно-технічної) освіти Харківщини за темою «Інноваційні підходи до організації освітнього процесу. Розвиток критичного мислення учнів на уроках предмета «Охорона праці», керівником якої була викладач вищої категорії ХВПУСП Юлія Анатоліївна Кулак.

У роботі школи взяли участь 28 викладачів предмета «Охорона праці» ЗП(ПТ)О м. Харкова та Харківської області. Про інноваційні підходи, методи та технології розвитку критичного мислення учнів на уроках предмета «Охорона праці» доповіла Ю.А. Кулак, також викладач продемонструвала практичний приклад моделювання уроку теоретичного навчання із використанням технології розвитку критичного мислення учнів та впровадження активних форм і методів проведення уроку на тему «Вогнегасні речовини та матеріали. Пожежна техніка для захисту об’єктів».

 Після проведення уроку відбулось обговорення методів роботи викладача щодо забезпечення розвитку критичного мислення та якості знань учнів з предмета, а також були прийняті рекомендації щодо їх використання в освітньому процесі.

Учасники заходу мали змогу ознайомитись з інформаційно-методичним забезпеченням кабінету та предмета «Охорона праці».

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped