Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Формування мотивації здобувачів освіти під час воєнних дій

Враховуючи теперішню ситуацію, в якій Україна тимчасово опинилася, важливо пам’ятати: речі, на які ми не здатні вплинути, не мають забирати всі наші ресурси. Одним з найважливіших факторів успішного дистанційного навчання в цей час, є правильна мотивація здобувачів освіти.

Велику частину часу онлайн-учень проводить в самостійному освоєнні матеріалу. У дистанційному навчанні є свої нюанси, при яких деякі види традиційної мотивації працюють не так ефективно. Найчастішою проблемою здобувачів освіти є концентрація уваги. Апатичність учнів цілком може бути пов’язана з тим, що всі ми замкнені у кордонах подій, що відбуваються просто зараз.

Психологічна служба училища постійно шукає нові форми та методи підвищення мотивації учасників освітнього процесу. Кабінет практичного психолога, який працює на єдиній електронній освітній платформі GooglКласс, дозволяє запропонувати деякі психологічні прийоми підтримки фізичної та розумової працездатності здобувачів освіти. Таким чином, посилюється мотивація учнів до навчання, оскільки психологічний стан деяких, не завжди є позитивним.

Варто спрямовувати погляд учнів у майбутнє. Вчити їх прогнозувати, передбачати, будувати плани. Наш фронт – це навчання, бо ми маємо ставати кращими, розумнішими і згодом відбудовувати нашу країну, застосовуючи свої знання.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped