Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Училище святкує Всесвітній день пошти

8 жовтня 2021 року у Харківському вищому  професійному  училищі сфери послуг відбулося святкування Всесвітнього дня пошти – міжнародного свята, встановленого Всесвітнім поштовим союзом у 1969 році, яке відзначається щорічно 9 жовтня.

Група 20-21, яка навчається за професією «Касир (в банку). Оператор поштового зв’язку», на святкування запросила гостей, в тому числі і адміністрацію закладу. Класним керівником, майстром виробничого навчання С’єдіною Інною Олегівною була розроблена програма заходу. Учні та гості ознайомились з історією виникнення пошти, сучасною поштою та послугами, які надаються. Разом з учнями групи 20-21 був підготовлений концерт. Звучали пісні, представлені запальні танці, та свою театральну майстерність показали найактивніші учасники заходу Зубченко Діана та Кравченко Артем. Всі учасники концерту були  дуже активні, творчі та креативні.

Треба зауважити, що група з професії «Касир в банку. Оператор поштового зв’язку» навчається вперше, і дуже приємно, що вже з першого курсу вони налаштовані на майбутню професію та всіляко популяризують її.

Дякуємо всім, хто приймав участь у заході та вважаємо, що в училищі започатковано традицію святкування Міжнародного дня листоноші (7 жовтня) та   Всесвітнього дня пошти (9 жовтня).

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped